Παράδοση των Daytona Rockstar 500 στα στελέχη των Υποβρυχίων του Πολεμικού Ναυτικού από την ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε.

 Πρόσφατα, η εταιρεία ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. πραγματοποίησε μια στοχευμένη δράση, προσφέροντας ως δωρεά 5 μοτοσυκλέτες DAYTONA ROCKSTAR 500 στους υπηρετούντες στα υποβρύχια του πολεμικού ναυτικού, με σκοπό να συμβάλλει στο κοινωνικό σύνολο.

 Η πρωτοβουλία αυτή αποτέλεσε μια ελάχιστη συμβολική ανταπόδοση στο τεράστιο έργο που επιτελούν τα πληρώματα των υποβρυχίων του πολεμικού ναυτικού, τα οποία αποτελούν τη φρουρά της πατρίδας μας και προστατεύουν τη χώρα μας ακόμη και σε δύσκολες και απαιτητικές συνθήκες.

Η επιλογή των πέντε τυχερών πραγματοποιήθηκε μέσω κλήρωσης που διοργάνωσαν οι στρατιωτικές υπηρεσίες. Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε μια συμβολική τελετή παράδοσης των μοτοσυκλετών, η οποία διεξήχθη στα πλαίσια της Έκθεσης Μοτοσυκλέτας 2023.

Μετά την ολοκλήρωση των απαραίτητων τυπικών διαδικασιών, έφτασε η στιγμή για τους τυχερούς αξιωματικούς και υπαξιωματικούς, να παραλάβουν τις μοτοσυκλέτες που τους προσφέρθηκαν.

Πέντε ολοκαίνουργιες DAYTONA ROCKSTAR 500 παραδόθηκαν στους ευτυχείς ιδιοκτήτες τους από την κεντρική έκθεση της ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. στην Αθήνα, οι οποίοι δήλωσαν ότι έχουν πλέον έναν ακόμη λόγο για να προσβλέπουν την επιστροφή τους στη στεριά, μετά από τα ταξίδια τους στα βάθη των ελληνικών θαλασσών. Οι πέντε τυχεροί είναι λάτρεις των μοτοσυκλετών και η χαρά στα βλέμματά τους κατά τη διάρκεια της παράδοσης, ήταν για εμάς η μεγαλύτερη ανταμοιβή.

Τους ευχόμαστε ασφαλείς και ευχάριστες διαδρομές, τόσο στη στεριά όσο και στη θάλασσα.