H QJ MOTOR στην Ελλάδα από την ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε.

Οι διεργασίες εισόδου ολοκληρώθηκαν και ο παγκόσμιος κολοσσός παραγωγής μοτοσυκλετών, η QJ MOTOR, κάνει τη δυναμική είσοδό της στην Ευρώπη με το δικό της εργοστασιακό brand! Στη χώρα μας, το εργοστάσιο-μεγαθήριο δεν θα μπορούσε παρά να συνδέσει την είσοδο και την πορεία του με την Νο 1 εταιρεία στον κλάδο δικύκλου, την ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε., η οποία αναλαμβάνει την αποκλειστική διάθεση των μοντέλων της QJ MOTOR στην Ελλάδα, την ανάπτυξη δικτύου πώλησης στη Ρουμανία, τη Σερβία και την Πολωνία, καθώς και τη διερεύνηση για τη δημιουργία δικτύου και στις υπόλοιπες χώρες των Βαλκανίων.

Ποια είναι η QJMOTOR;

Η QJ MOTOR ιδρύθηκε το 1985 και ανήκει μαζί με άλλα μεγάλα επώνυμα brands όπως η VOLVO και η LOTUS, σε έναν από τους μεγαλύτερους και πιο δυναμικά αναπτυσσόμενους ομίλους της αυτοκινητοβιομηχανίας, την GEELY GROUP. Στο συγκεκριμένο κολοσσό ανήκουν πολλά γνωστά brands οχημάτων -όπως τα παραπάνω- ενώ συμμετέχει και στη μετοχική σύνθεση της MercedesBenz!

Το εργοστάσιο ειδικεύεται στην έρευνα, ανάπτυξη και παραγωγή μοτοσυκλετών, κινητήρων και περιφερειακών μερών. Τα προϊόντα του καλύπτουν ένα τεράστιο φάσμα μοντέλων, από σκούτερ μέχρι τεχνολογικά προηγμένες, αγωνιστικές, μοτοσυκλέτες από 50cc έως 1.200cc– μάλιστα η QJ MOTOR είναι ένας από τους ελάχιστους εγχώριους κατασκευαστές που εξελίσσει και κατασκευάζει όλα τα μοντέλα της –  ενώ έχει στην κατοχή του και ιστορικά ευρωπαϊκά brands. Από το 2016 εισήγαγε το σύστημα ποιοτικής διαχείρισης “IATF16949”, εκμεταλλευόμενη την τεχνογνωσία του Ομίλου στην αυτοκίνηση, με παράλληλα άλματα εξέλιξης στην  αλυσίδα των προμηθευτών και στον τελικό ποιοτικό έλεγχο των προϊόντων της.

Τα μοντέλα που παράγει η QJ MOTOR εξάγονται σε πάνω από 130 χώρες και για πάνω από τρεις δεκαετίες η εταιρεία χρησιμοποιεί τεχνολογία αιχμής και προηγμένο εξοπλισμό, έχοντας πάντα ως στόχο, όχι μόνο την εγχώρια, αλλά και την παγκόσμια αγορά, υπό την ομπρέλα του GEELY GROUP. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο, ότι τα τελευταία εννέα συνεχόμενα έτη η QJ MOTOR είναι η νούμερο ένα εταιρεία σε πωλήσεις μοτοσυκλετών μεσαίου και μεγάλου κυβισμού στην Κίνα, ενώ το 2022 συνέχισε την ανοδική πορεία της με αύξηση που αγγίζει το 70%!

Παράλληλα, και ενώ ο βασικός στόχος είναι η διαρκώς αναπτυσσόμενη δραστηριότητα στον τομέα των μοτοσυκλετών, η εταιρεία εξελίσσει και κατασκευάζει εξαρτήματα για οχήματα που χρησιμοποιούν εναλλακτικές μορφές ενέργειας, ανταποκρινόμενη στις νέες προκλήσεις που προκύπτουν στη νέα εποχή που διανύουμε. Αξίζει να σημειωθεί ότι η QJ MOTOR έχει κατακτήσει πολύτιμη εμπειρία και τεχνογνωσία σε ό,τι αφορά τις ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες και σκούτερ, δουλεύοντας από το 2000 πάνω στο συγκεκριμένο τομέα.

 Η αφετηρία ενός νέου κεφαλαίου

Η δειγματική διάθεση των προϊόντων της QJ MOTOR θα ξεκινήσει τη νέα χρονιά, με στόχο να έχει στηθεί το βασικό δίκτυο διανομής μέχρι την άνοιξη του 2023.

Στην ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. είμαστε πεπεισμένοι πως η αξιοπιστία και η πρωτοπορία των προϊόντων της QJ MOTOR, σε συνδυασμό με τη δυναμική εμπορική πολιτική και την πλήρη τεχνική υποστήριξη που παρέχει με αξιοπιστία όλα αυτά τα χρόνια η εταιρεία μας, συνθέτουν όλες τις προϋποθέσεις για την επιτυχημένη πορεία της QJ MOTOR και στην ελληνική αγορά.

ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. | Γ.Ε.ΜΗ. 10110253000 | © Copyright -2022